Aktie ‘ ter nagedachtenis aan de volksclub NEC’

ACTIE: TER NAGEDACHTENIS AAN DE VOLKSCLUB NEC!
HKN heeft in samenwerking met de Supportersvereniging een actie opgezet omdat zij vinden dat de supporters telkens op het tweede plan komen. Ondanks dat NEC aangeeft, naar de buitenwereld in gesprek te willen blijven met de supporters, horen wij maar al te vaak het zinnetje ?Dat idee nemen we mee?, maar uiteindelijk zien we er niets van terug. Het gaat in onze ogen alleen maar om de POEN en we beginnen zelfs op een club als Heerenveen te lijken?. (Dit is goed voor die club, maar wij hebben andere ideeën). Laat het eens duidelijk zijn, NEC is een VOLKSCLUB. Dat wil dus zeggen een club die een warm hart toegedragen krijgt van het VOLK. En zo hoort het ook weer te worden! We zijn het bestuur en de beslissende figuren zat die maar doen en geen gevoel hebben met de club.. we kunnen legio voorbeelden noemen. Aanstaande zaterdag zal iedereen geconfronteerd worden met de actie ?Ter nagedachtenis aan de Volksclub NEC?. Er zal op de Hazenkamp en op de Goffert-tribune een spandoek omhoog gehouden worden. Tevens vragen wij iedere supporter om na de aftrap een minuut stilte te houden. Indien er meer ideeën zijn voor spandoeken, wij zien ze graag terug op de tribune. Laat zien dat je begrijpt dat er actie nodig is. Wij hopen dat NEC nu eindelijk eens door gaat krijgen dat wij onze club niet meer herkennen en dat zij hier mee aan de slag gaan om onze club weer te reanimeren!
Bron: HKN

Aktie ‘ ter nagedachtenis aan de volksclub NEC’
Voor aanvang van de wedstrijd NEC-PSV, aanstaande zaterdag om 18:30 uur zal er aktie worden gevoerd door de Supportersvereniging en HKN. 
 
De besturen van beide verenigingen vinden dat een signaal afgeven aan bestuur en directie van NEC hard nodig is omdat wij vinden dat de supporters telkens weer op het tweede plan komen. 
 
Ondanks dat NEC telkens aan de buitenwereld aangeeft in gesprek te zijn en willen blijven met supporters wordt maar al te vaak het zinnetje ‘Dat idee nemen we mee’. Uiteindelijk zien we weinig tot niets van ideeen, suggesties en kritieken van supporters terug. Er worden constant beslissingen genomen waarin de supporters niet worden gekend. Recente voorbeelden zijn natuurlijk de nieuwe shirts en het plotselinge alcoholverbod op de tribunes. NEC roept altijd wel zo mooi dat het een VOLKSCLUB is……….. 
 
Een volksclub wile zeggen een club die een warm hart toegedragen krijgt van het VOLK. En zo hoort het ook weer te worden! We zijn het bestuur en andere beslissende figuren zat die maar doen en geen gevoel hebben met de club en met name de supporters. 
 
Aanstaande zaterdag zal er actie worden gevoerd en zal iedereen geconfronteerd worden met de actie ?Ter nagedachtenis aan de Volksclub NEC?. Er zal op de Hazenkamp- en op de Gofferttribune een spandoek omhoog gehouden worden. 
 
Tevens vragen wij iedere supporter om na de aftrap een minuut stilte te houden. Indien er meer ideeën zijn voor spandoeken, wij zien ze graag terug op de tribune! Laat zien dat je begrijpt dat er actie nodig is. Wij hopen dat NEC nu eindelijk eens door gaat krijgen dat wij onze club niet meer herkennen en dat zij hier mee aan de slag gaan om onze club weer te reanimeren!
Bron: Supportersvereniging NEC

Ludieke minuut stilte deel supporters NEC
Een deel van de NEC – supporters zal zaterdag bij het thuisduel tegen PSV na het eerste fluitsignaal een onofficiële minuut stilte houden. De fans willen, zo zeggen ze, ‘symbolisch de volksclub NEC ten grave dragen’. De actie – waar ook spandoeken deel van uitmaken – is bedacht door supportersvereniging HKN. “De club verkoopt zich graag als een volksclub maar is dat allang niet meer”, zo zegt een woordvoerder. “We begrijpen dat een club soms commercieel moet denken maar NEC slaagt er niet in een juiste mix te vinden. Wij vonden ’t de hoogste tijd voor een supportersactie.”.
Bron: De Gelderlander

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan