Geflatteerde overwinning van PSV op NEC

PSV-NEC (1-0) 3-0
37. Kezman (pen.) 1-0
84. Kezman 2-0
89. Van Bommel 3-0

 Rien Koopman
 33.500 (200 NEC-supporters)
  Wielaert (NEC)

PSV
Waterreus; Bogelund (73′ Van der Schaaf), Colin (59′ Addo), Bouma, Lee, Van Bommel, Vogel (63′ Rommedahl), De Jong, Park, Vennegoor, Kezman

NEC
Dennis Gentenaar; Peter Wisgerhof, Rob Wielaert, Arjan Ebbinge, Mike Zonneveld; Resit Schuurman (76′ Patrick Ax), Pascal Heije (82′ Fabian de Freitas), Jarda Simr, Björn van der Doelen; Frank Demouge, Youssouf Hersi (89′ René van Rijswijk)

PSV heeft de teleurstelling van de uitschakeling in de UEFA Cup niet van zich af kunnen spelen. De ploeg won weliswaar van NEC (3-0), maar de manier waarop zal weinigen tot veel vreugde hebben gestemd.
 
Het kwalitatief armzalige duel kende acht minuten voor rust pas de eerste opleving, toen Kezman een penalty feilloos benutte (Zonneveld had even daarvoor De Jong met een duw in zijn rug gevloerd). Enkele minuten later zag Mark van Bommel zijn vrije trap uiteen spatten op de lat.
 
In de tweede helft liet NEC wat meer van zich spreken maar wist naast een bal op de paal van Demouge niet echt gevaarlijk te worden. PSV kwam eindelijk op stoom en maakte dankbaar gebruik van de ruimte die de gasten weggaven. Kezman en Van Bommel zorgden daarop alsnog voor een vrij makkelijke overwinning voor de thuisclub.

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan