Geflatteerde kansloze nederlaag NEC

NEC is er zaterdagavond niet in geslaagd PSV te verassen. De ploeg uit Nijmegen verloor met 0-3.

Op voorhand leek er meer in te zitten voor NEC. De Eindhovenaren speelden eerder deze week voor de Champions League tegen Arsenal. Normaal gesproken laat een ploeg de eerstvolgende ronde nog wel eens een steekje vallen. Dat was nu niet het geval. NEC was ook niet bij machte om iets af te dwingen.

NEC begon afwachtend en PSV deed dat ook. Na zes minuten kreeg Niedzielan de eerste mogelijkheid voor NEC. Hij kwam net niet tot een goed schot. PSV deed via een schot van Farfan iets terug.

Na een klein half uur krijgt PSV een penalty nadat Park over de knie ging bij José Valencia. Van Bommel schoot de bal onder Dennis Gentenaar door, 0-1.

Het enige opvallende moment daarna was de, al dan niet bewuste, elleboog van Vennegoor of Hesselink op het oog van Rob Wielaert. Scheidsrechter Van Hulten zag het niet, maar gaf de PSV’er geel na een korte inspectie bij de aanvoerder van NEC.

In de tweede helft zette NEC de Brabanders een kwartier vast. Bjorn van der Doelen was dichtbij een goal, maar PSV maakte het daarna zakelijk af via goals van Lamey en Vonlanthen.

Bron: Omroep Gelderland

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan