Geen interlands voor Niedzielan

Andrzej Niedzielan viel in de warming-up uit met een blessure aan zijn enkel. Hij is geselecteerd voor het Poolse elftal, maar is niet fit.

De razendsnelle spits baalt. “Donderdag kreeg ik een tik op mijn enkel. Gisteren was er niets aan de hand en nu kan ik er niet mee lopen. Ik ben geselecteerd voor de WK-kwalificatie wedstrijden tegen Noord-Ierland en Engeland. Ik wil daar perse bij zijn.”

Voor Niedzielan is met name het duel tegen Engeland belangrijk. Daar kijken miljoenen mensen naar en staat hij in de picture. Op de vraag of hij naar Polen afreist antwoord hij met: “Zeker!”

Het is na de wedstrijd, en Niedzielan zegt niet te hebben gehoord dat hij niet naar Polen mag reizen van NEC.

De technisch directeur van NEC, Leen Looyen, spreekt even later duidelijke taal. “Niedzielan is geblesseerd. Dan kan hij dus niet voor Polen uitkomen. Hij moet hier behandeld worden. Dat lijkt me duidelijk. Zo gaat dat nou eenmaal.”

Dat de Poolse spits van plan is om zondag naar Polen te vliegen verbaast Looyen. “Dat gaat niet gebeuren en als hij het toch doet zwaait er wat! Ik heb hem duidelijk verteld dat hij niet mag vertrekken. Hij kan toch niet spelen.”

Bron: Omroep Gelderland

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan