Frank Demouge teleurgesteld in NEC

Frank Demouge is teleurgesteld in NEC Volgens de spits staat hij in de belangstelling van verschillende eredivisieclubs, maar wil NEC hem niet verkopen. Tegelijkertijd wilde Nijmeegse club pas volgend seizoenpraten over een eventuele verlenging van zijn dan aflopende contract. “Daarmee wordt voor mij veel duidelijk.”
 
Frank Demouge maakte gisteren na de wedstrijd tegen Volendam (1-1) een aangeslagen indruk. Die bleek niet alleen het gevolg van het slechte resultaat en zijn mindere wedstrijd. “Ik weet niet wat NEC wil, maar straks zijn alle jongens van hier weg. Dennis (Gentenaar, red.) gaat na volgend seizoen en ik moet ook goed gaan nadenken over mijn toekomst.
 
De Nijmeegse spits wil misschien wel vertrekken bij NEC “Er is belangstelling van een aantal clubs uit de eredivisie, die gelijkwaardig zijn aan NEC Maar de club wil me nog een jaar houden. Terwijl mijn contract na volgend seizoen afloopt. Daarom heb ik gevraagd of we dan niet over contractverlenging konden praten. Maar Looyen zei dat de club daarmee wil wachten tot volgend seizoen.”
 
Demouge ziet dat als een gebrek aan vertrouwen. “Het maakt veel duidelijk voor mij. Als ze vertrouwen in me hadden, zouden ze nu wel willen praten. En als ze pas in november komen, moet ik eens goed gaan kijken wat ik ga doen. Het is bekend dat NEC een nieuwe spits wil halen. Die wordt betaald door buitenstaanders, dus zal het een absolute topper zijn. Daar is het moeilijk mee concurreren. Laat me dan nu gaan zou ik zeggen.”
 
Dat wil de club ook best, geeft Leen Looyn aan. “Elke speler is te koop, maar er heeft zich voor nog geen enkele speler een club gemeld. Dat Frank teleurgesteld is, is zijn goed recht, maar hij heeft een seizoen achter de rug waarin hij veel geblesseerd is geweest. We kijken naar het aantal wedstrijden dat iemand speelt en hoe goed iemand dat doet. Wij willen in oktober of november met Frank gaan praten. En als hij dat de laat vindt, dan laat hij het contract maar aflopen.”
 
Demouge heeft altijd het onvoorwaardelijke vertrouwen gehad van trainer Johan Neeskens. En dat is volgens de spits nog steeds zo. “Ik heb een goed gesprek met de trainers gehad en zij willen me er echt bijhouden. Voor hun is een vertrek eigenlijk geen optie. Het is leuk dat ze zoveel vertrouwen in me hebben, maar zij gaan natuurlijk niet over de contracten. Ik begrijp het probleem van Leen (Looyen, red.) ook wel. Als ik vertrek moet hij op zoek naar twee nieuwe spitsen.”


Bron: De Gelderlander & NECfan.nl

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan