Fisichella

Voetbalonline staat bekend vanwege z’n ongeloofwaardigheid, maar soms staat er toch echt wel iets grappigs tussen. Neem nu dit “nieuws”bericht”:

Giancarlo Fisichella op proef bij NEC

In de zoektocht naar een nieuwe buschauffeur voor de spelersbus van NEC, is NEC gestuit op Giancarlo Fisichella. De 31-jarige formule 1 coureur zoekt een nieuwe baan nadat zijn contract bij Sauber Petronas was ontbonden.

Hans van Delft: Hij is een zeer goede chauffeur, hij heeft een grote internationale ervaring en is, als we er financieel uitkomen, de beloofde topper. Ook de spelers van NEC zijn erg onder de indruk van Fisichellas rijkunsten. Hij rijdt lekker door, als we hem kunnen krijgen kunnen we lekker een uurtje langer blijven slapen op een wedstrijddag, aldus Dennis Gentenaar.
Johan Neeskens wil de chauffeur graag inlijven. Die man heeft snelheid, techniek, inzicht en ook nog eens een grootse internationale ervaring, aldus de trainer van NEC.

NEC hoopt nog deze week met Fisichella om de tafel kunnen gaan zitten. De financiën zullen wel niet zon groot struikelblok worden, aldus Giancarlo Fisichella. Over NEC had hij enkel lof. NEC is natuurlijk een prachtige club met een grootse historie. Iedere chauffeur droomt ervan om bij deze club de mogen rijden. Ik hoop dat de supporters me zullen steunen, want de eerste wedstrijden zal ik me nog moeten aanpassen aan het niveau, maar ik weet dat ik het aankan, aldus de Italiaan. (Ble)

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan