Fanzine nummer 14 komt!

Fanzine nummer 14 zal deze week weer verschijnen! Had je een abonnement, maar ben je nog steeds vergeten om dat te verlengen , neem dan z.s.m. contact op met ons, zodat je alsnog je nummer kan ontvangen!
Deze keer in het fanzine een tweestrijd met opvallende uitspraken van Bjorn Van Der Doelen, een nieuwe rubriek geblaf achteraf van nieuwe medewerker Niels, waarin de wedstrijden vanuit supportersperspectief beschreven worden.
Deze keer ook een heuse soap in ons fanzine en Ed, Fred en Ben beleven NEC-Feyenoord in de sneeuw. In de Maildox dit keer een ijzersterke bijdrage van WG, Supernuilerd trekt ten strijde voor een betere merchandising en voor de cijferfreaks is er weer een DTH-onderzoek over angstgegeners en tegenstanders die NEC juist wel liggen.
In de derby een echte stadsderby: Aston Villa-Birmingham City en in aan het lijntje dit keer Dave!
In Uit de oude doos worden dit keer twee wedstrijden uit die oh zo mooie doos gehaald en voor de puzzelfreaks onder ons heeft Chuckie weer een woordzoeker in elkaar geknutseld.
Naast een viruswaarschuwing, DTH-news en Herinnert U zich deze nog?, zijn ook weer de vaste columns te lezen in dit fanzine!
Het nummer is dus weer stampvol supportersgevoel!

Ook deze keer wordt het fanzine verkocht via vrije verkoop en wel tussen 13.00 uur en 14.30 uur zondag a.s. voor de wedstrijd NEC-Utrecht. Onze verkopers staan;
– Voor de rechterpoort bij de hoofdingang
– In of bij de Eendracht
– Bij de Hazenkamppoort.

Een los nummer kost slechts 1,50 euro! Alvast veel leesplezier!

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan