De Treffers are you watching?!

In Den helder was de entree 5 euro en kon je 2 wedstrijden zien, waaronder een wedstrijd van NEC tegen een andere betaald voetbalclub. En een andere BVO bij de andere wedstrijd. Bij elke hoekvlag stond een grote catering met tafels en stoelen en op 3 plaatsen kon je warme snacks halen! Ook het flesje drinken kostte maar 1,25 euro!
Daarnaast kon je gewoon zitten op de tribune en hoefde je daarvoor geen bobo, seizoenkaarthouder, iemand met connecties of bekende Groesbeker voor te zijn! De auto kon je gewoon (als je op tijd was) op het parkeerterrein van de club neerzetten en je hoefde ook hier geen (bobo)pasje te laten zien!

Bij de Treffers zagen we maar 1 wedstrijd van NEC tegen met alle respect een stelletje amateurtjes. Er stonden dit jaar bij de treffers buiten de kantine nog 3 drankkraampjes waar je echter niks te eten kon krijgen, alleen (fris)drank. Voor de flesjes frisdrank moest je 1,75 euro betalen! Zitten op de hoofdtribune was er niet bij, dat is alleen voor genodigden, bobo’s en bekende Groesbekers. De auto parkeren in Groesbeek? “Zet um maar bij de Hoeve” zegt een overspannen agent. Toch een aardige wandeling! Parkeren op de parkeerplaats is er niet bij, maar toen wij richting kassa liepen (uiteraard aan de late kant vanwege het verre lopen) zagen we op de parkeerplaats nog een tiental lege plekken. En dit voor de prijs van: 6 Euro! Ik blijf roepen heb ik gezegd, al doe ik het alleen! “Are you watching De treffers”? (ble)

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan