De politie moet zich diep schamen

De trouwe honden zijn anti-supportersgeweld. Toch zeg ik op persoonlijke titel dat de sterke arm zich weer eens mag schamen.
De politie is boos, want ze zijn zelf aangepakt afgelopen woensdag. Was hetzelfde gebeurd bij een steward of supporter dan was deze hele voorstelling van “circus provocatie” niet opgevoerd. Het is logisch dat de daders door de recherche aangepakt worden, dat is de consequentie van het handelen van die supporter. Maar de recherche kan toch alles nachecken aan de hand van de SCC’s en kunnen toch die mensen thuis arresteren?
Nee, de politie wil aan iedereen laten zien dat ze nog steeds de baas is en voert een belachelijke act op. Lekker supportertje pesten heet dat. Supporters van vak G en H moesten heel lang in de rij staan en konden niet op tijd naar binnen! De laatsten kwamen precies bij het horen van het rustsignaal naar binnen! Gewoon een schande deze hele vertoning!

Maar het is nog niet alles: Een supporter werd woensdag onwel op vak G en is afgevoerd met de ambulance. Deze supporter heeft geen aansteker of stoel gegooid, is niet op het veld geweest, heeft niet eerder een stadionverbod gehad en heeft zich verder netjes gedragen, maar hij heeft toch een stadionverbod gekregen!!! Uiteraard heeft deze supporter gedronken, maar dat heeft het halve stadion! Een dag later is deze supporter wederom onwel geworden en blijkt het toch iets met z’n gezondheid te maken hebben. Vandaag kwam hij er niet in, ondanks deze verklaring en hij moet wachten tot hij terecht kan bij de comissie stadionverboden! Raddraaiers oppakken OK, maar de politie slaat nu toch echt door! (ble)

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan