Clubs staan in de rij voor Said Boutahar

Said Boutahar heeft over belangstelling niet te klagen. Naast NEC en FC Utrecht heeft ook AZ zich gemeld voor de middenvelder, die transfervrij vertrekt bij RKC Waalwijk.

Boutahar speelt dit seizoen voor RKC Waalwijk, dat de 21-jarige middenvelder voor één seizoen vastlegde. In de verbintenis was een optie voor twee jaar opgenomen, maar RKC kon vanwege financiële problemen de optie niet lichten. Boutahar, die vorig seizoen in het kader van de transfer van Peter van den Berg naar Feyenoord bij RKC Waalwijk belandde, kan daarom transfervrij vertrekken.

De transfervrije status heeft de belangstelling van veel clubs gewekt. ADO Den Haag bleek niet bij machte te kunnen voldoen aan de salariseisen van Boutahar. NEC en FC Utrecht zijn nadrukkelijk in de markt voor bij de RKC’er, die ook concreet in belangstelling staat van AZ.

Dat AZ zich meldt voor Boutahar is opmerkelijk, aangezien de Alkmaarse club na het vastleggen van Tarik Sektioui, Kew Jaliens en Joris Mathijsen meldde dat ‘hiermee AZ de selectie voor volgend seizoen compleet’ heeft.

‘Ik wil het liefst nog een jaar in Nederland voetballen’, zei de middenvelder in De Telegraaf. Daarmee lijkt Glasgow Rangers af te vallen. Assistent-trainer Jan Wouters stelde Boutahar persoonlijk op de hoogte van de Schotse interesse.


Bron: VI.nl

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan