Boutahar en Denneboom twijfelgevallen bij NEC

Op de training van NEC ontbrak gisteren Saïd Boutahar. De aanvallende middenvelder had last van zijn enkel, een blessure die hij meenam van zijn vorige club RKC. De verwachting is wel dat hij zondag kan spelen als NEC na de 0-0 in eigen stadion in de return van het toernooi om de Intertoto Cup op bezoek gaat bij het Ierse Cork City.


Jeffrey Leiwakabessy trainde weer met de groep na problemen met zijn lies. Krijgt hij geen terugslag, dan vliegt hij morgen mee naar Ierland en zit hij bij de selectie.


De kans dat Romano Denneboom kan spelen tegen Cork City is aanzienlijk vergroot. De vriendin van de spits is morgen uitgeteld en daarom wilde Denneboom niet meereizen naar Ierland. NEC bekijkt nu of de mogelijkheid bestaat dat, wanneer het kind zaterdag nog niet is geboren, Denneboom zondag de groep alsnog achterna reist, zodat hij maar kort van huis is.


Mocht het zo gaan mist Denneboom de training van NEC in het stadion van Cork City: het Turner’s Cross Stadium. Die begint om 17.00 uur plaatselijke tijd en is voor iedereen toegankelijk. Waarschijnlijk reizen er zo’n 150 NEC-supporters af naar Ierland.


Bron: De Gelderlander

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan