BNN en NEC zoeken vrouwen elftal

Ben jij tussen de 18 en 35 jaar, vrouw en voetbalfan? Dan zijn Omroepvereniging BNN en Voetbalvereniging NEC op zoek naar jou! In augustus 2005 verschijnt er voor de eerste maal een BNN/NEC Seizoenskalender gevuld met foto’s van jonge vrouwen uit Nijmegen en omgeving. Wie de elf calendergirls worden zal gedurende het aankomend voetbalseizoen duidelijk worden. De aftrap voor de kalendercompetitie wordt gegeven tijdens de Open Dag van NEC op zondag 1 augustus a.s.

Op basis van de aanmeldingen tijdens de Open Dag en de site wordt een eerste selectie voor het Elftal gemaakt. Wie daar bij zit, wordt uitgenodigd voor de selectiedag bij BNN in Hilversum op 11 september a.s. Daar zal een jury, bestaande uit onder andere drie NEC-spelers, een keuze maken uit 22 kandidaten die het komend seizoen tegen elkaar zullen strijden om een plek in de kalender. Van alle 22 kandidaten wordt door BNN een filmpje gemaakt dat voor en in de rust van de wedstrijd op het grote scherm in De Goffert getoond zal worden.

Bij iedere thuiswedstrijd strijden twee kandidaten tegen elkaar die zich in de rust van hun beste kant kunnen laten zien. Aan de hand van de reacties van het publiek wordt bepaald wie er uiteindelijk tot het Kalender Elftal toe mag treden.

Woon jij in de omgeving van Nijmegen, weet je wat buitenspel is en kan je zelf ook nog een balletje trappen? Download dan hier het inschrijfformulier (PDF-bestand) en geef je op. E-mailen kan ook: neem de informatie uit het inschrijfformulier even over en stuur de gegevens op via info@nec-nijmegen.nl. Vergeet niet een recente foto van jezelf bij te voegen! Misschien sta jij uiteindelijk in Stadion de Goffert en in de BNN/NEC Seizoenskalender!

De samenwerking tussen de voetbalvereniging en de omroep is een aantal jaar geleden begonnen. Zo sponsorde BNN de afgelopen twee jaar de Shoot Out Competitie van NEC en in het seizoen 1997/1998 was BNN shirtsponsor van de Nijmeegse club.

Bron: NEC-Nijmegen
 

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan