Argentinië en Paraguay in halve finale

Argentinië en Paraguay voegden zich bij Irak en Italië in de halve finales van de Olympische Spelen.

Argentinië was veel te sterk voor Costa Rica. Carlos Tevez was de grote man. De door PSV begeerde aanvaller scoorde drie keer. Cesar Delgado zorgde voor de eerste Argentijnse goal. 4-0.

Paraguay (waar NEC’er Edgar Barreto negentig minuten meespeelde) leek eveneens op weg naar een ruime zege. Tegenstander Zuid-Korea keek twintig minuten voor het slot nog tegen een 3-0 achterstand aan na twee goals van Fredy Bareiro en een van José Cardozo. Maar Chun-Soo Lee zorgde met twee snelle treffers nog voor een spannend laatste kwartier. 3-2.

In de halve finales stuit Argentinië op Italië en moet Paraguay aantreden tegen Irak.

Bron: Vi.nl