Alleen Mike Zoneveld ontbreekt tegen PSV

NEC speelt morgenavond haar eerste duel in het jaar 2004. In een uitverkocht Goffertstadion is landskampioen PSV de tegenstander. De wedstrijd wordt georganiseerd in verband met het 50-jarig bestaan van Philips Nijmegen.

Trainer Johan Neeskens kan niet beschikken over Mike Zonneveld. De middenvelder hersteld van een knieoperatie en heeft een terugslag in zijn herstel gehad. Of Zonneveld meegaat naar het trainingskamp in Turkije is ook nog onzeker. Dennis Gentenaar ontbrak gisteren op de training wegens ziekte, maar verwacht wordt dat de doelman morgenavond wel inzetbaar is.

PSV
PSV zal met een vrijwel volledige selectie afreizen naar Nijmegen. Alleen Wilfred Bouma en André Ooijer zijn lichtgeblesseerd en zullen waarschijnlijk niet in actie komen.

Radio Nijmegen
Stadradio Nijmegen doet live verslag van het oefenduel. De uitzending duurt van 19:00-22:00 uur. Stadsradio Nijmegen is te vinden FM 107.8 (ether) en FM 93.1 (kabel). Ook is er een livestream via internet, kijk daarvoor op www.omroepnijmegen.nl.

Studio Sport
NOS Studio Sport is met een cameraploeg aanwezig in het Gofferstadion en zal in het Sportjournaal een samenvatting van het duel laten zien. Het Sportjournaal begint donderdag om 22:20 uur op Nederland 2.


Bron: NEC-Nijmegen

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.