Wisla Kraków-NEC live op Stadsradio Nijmegen

Donderdag 25 september wordt de UEFA Cup wedstrijd Wisla Kraków – NEC integraal uitgezonden op Stadsradio Nijmegen 107.8 en Oldies FM 106.3.
Verslaggevers van het sportprogramma “Radio Nijmegen Sport” gaan mee met de selectie van de Nijmeegse voetbalclub. Live vanaf het veld van het Poolse Wisla Kraków wordt op donderdag 25 september verslag gedaan van het duel. De wedstrijd is vanaf 19.00 uur live te volgen op Stadsradio Nijmegen 107.8 en Oldies FM 106.3.


Radio NijmegenHet Nijmeegse radiostation krijgt vanaf 1 oktober een nieuwe naam, Stadsradio Nijmegen 107.8, en een nieuw geluid. Het sportprogramma van de zender heeft van elke wedstrijd van NEC een live-verslag en zal dat ook aan verzorgen bij de UEFA Cup wedstrijden van de Nijmegenaren.

Het station Oldies FM 106.3 zal het programma van Stadsradio Nijmegen 107.8 doorgeven waardoor luisteraars buiten Nijmegen het verslag van de wedstrijd ook kunnen ontvangen. Dankzij de sponsors de Gelderlander, McDos.nl, de Brug, de Zondagkrant, Jansen Totaal Wonen Huissen, Kras Reizen en Automobielbedrijf Fons van Oers BV uit Wijchen wordt het live-verslag mogelijk gemaakt.


Bron: Radio Nijmegen

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.