Verslag trainingskamp Antalya

NEC verblijft van zaterdag 4 januari tot en met dinsdag 14 januari 2003 in het Turkse Antalya, waar een trainingskamp wordt belegd ter voorbereiding op de tweede seizoenshelft. Op deze pagina zullen wij u gedurende het trainingskamp zoveel mogelijk op de hoogte houden van de gebeurtenissen. We gaan proberen dagelijks een verslag te publiceren, als het even kan aangevuld met met eigen foto’s.

Dag 1, zaterdag 4 januari: “Schitterend”
Vanochtend vroeg om 05:30 uur verzamelden de spelers, technische staf, medische staf en begeleiding zich op De Goffert voor het vertrek. Om 06:00 uur vertrok de bus naar Schiphol, waar men om 10:55 uur met vlucht OHY300 zou vertrekken. De vlucht was enigzins vertraagd en vertok om 11:46 uur. Na een rustige, goede vlucht landde het toestel van Onur Air rond 15:30 lokale tijd op het vliegveld van Antalya (in Turkije is het 1 uur later dan in Nederland). Daar werd alle bagage voor de komende tien dagen in de bus geladen en arriveerde men tegen vijf uur in het hotel: Topkapi Palace – “World of Wonders”.

Met die laatste titel is niets teveel gezegd. Het 5-sterren hotel is in één woord fantastisch te noemen. Het is een vrij groot, luxueus complex, net buiten de stad, direct aan zee, dat er uitziet als een Arabisch paleis, zowel van binnen (zie foto) als van buiten. Het stadion waar de wedstrijden om de GAZI-Cup plaatsvinden ligt op slechts 2 kilometer van het schitterende complex, ideaal dus.

Vrijwel direct nadat de spelers hun spullen naar de kamers hebben gebracht stond de eerste training al op het programma, waarna om 20:00 uur het diner volgt. Ook morgenochtend staat er een training van 2,5 uur op het programma waarna de spelers zich na de lunch gaan opmaken voor de eerste wedstrijd in de strijd om de GAZI-Cup. Tegenstander is de Russische subtopper FC Zenit St. Petersburg.

Het weer
De weersomstandigheden zijn perfect, zaterdag was het 19° en brak de zon er regelmatig door. Voor de komende dagen wordt er echter wisselvallig, maar wel zacht weer voorspelt.

Bron: NEC-Nijmegen.nl

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.