Van Delft wil met de trap omhoog

NEC-voorzitter Hans van Delft heeft voor komend seizoen een voorzichtige doelstelling uitgesproken. De preses liet zondag op de Open Dag weten dat de selectie als taak heeft om “zo hoog mogelijk te eindigen”.

Van Delft gaf tijdens de drukbezochte Open Dag vanaf een podium te kennen dat NEC”barst van de ambitie”.

De tweede ring, oftewel uitbouw van de Goffert, staat dan ook hoog op het wensenlijstje. “We zijn er serieus mee aan de slag. Er wordt gerekend, getekend en emt de gemeente zijn we bezig met de bestemmingsplannen. Alles ligt op schema”, aldus Van Delft.


Van Delft op de Open Dag

Van Delft: “Het stadion moet natuurlijk wel vol moeten blijven en er zal ook net als vorig seizoen weer gespresteerd moeten worden door de selectie.”

De markante NEC-voorzitter, luid toegejuicht door de supporters, zei verder geleidelijk met zijn club nog verder te willen groeien. “We willen bij NEC via de trap omhoog en niet met de lift”, benadrukte Van Delft.

Van Delft nam vorig jaar de woorden “Europees voetbal” in de mond toen het ging om de sportieve doelstelling van NEC Nu is hij voorzichtiger. “Een mooi plaatsje in het linkerrijtje”, lachte de voorzitter.


Bron: Omroep Gelderland

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.