Ut Swerte Schoap Oktober 2003: Zsolt Szabo

Ut derde schoap is over de dam! Scheidsrechter Zsolt Szabo werd door bijna 100 bezoekers gekozen tot “Ut Swerte Schoap” van de maand Oktober.

De 31-jarige Hongaarse scheidsrechter speelde een belangrijke rol in de 1-2 thuisnederlaag van NEC tegen Wisla Krakow. Szabo verzuimde eerst om Stolarczyk van het veld te sturen na een aanslag op Wielaert en na de rust liet hij het toe dat Paszulewicz twee elleboogstoten kon uitdelen terwijl even later Hersi wel van het veld werd gestuurd door een lichte overtreding op diezelfde Paszulewicz. Daarna draaide een aantal spelers bij NEC door en werden Patrick Ax en Mike Zonneveld ook van het veld gestuurd.


Mede door het dramatische optreden van Szabo werd NEC uitgeschakeld voor de UEFA-Cup en dat de meeste NEC-supporters daar nog steeds zeer gefrustreerd over zijn bewijst de 59% (96 stemmen) van de stemmen die de scheidsrechter kreeg.
Op de tweede plaats eindigde het kinderachtige optreden van de politie sinds die wedstrijd tegen Wisla Krakow, goed voor 24% (39 stemmen) van de stemmen en als derde eindigde de wanprestaties van NEC met 17% (28 stemmen) van de stemmen.Zsolt, gefeliciteerd met je nominering! Aan het eind van het seizoen ding je dus mee voor “Ut Swerte Schoap 2003-2004”

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.