Tumba toch naar FC Wil ?

Zico Tumba staat voor een overgang naar FC Wil. De spits van NEC, die medisch werd goedgekeurd, wacht een gesprek met Belanov af voor hij een beslissing neemt.


De trainers Andermatt en Wildhaber willen Tumba graag aan zijn selectie toevoegen. Ook de Kongolese spits zelf staat niet onwelwillend tegenover de Zwitserse club. Een medische keuring heeft geen fysieke problemen aan het licht gebracht. De conditionele achterstand vormt geen obstakel voor de overgang.


Donderdag heeft Tumba een gesprek met de nieuwe technisch directeur Igor Belanov. De Russische oud-international heeft de touwtjes in handen sinds vorige week een investeerder een meerderheidsbelang in FC Wil heeft genomen. Als de aanbieding van Belanov interessant genoeg is, blijft Tumba in Zwitserland. De aanvaller mag weg bij NEC.


FC Wil heeft Bernard Schuiteman in de wachtkamer gezet. De Nederlandse verdediger, die graag in Zwitserland wil spelen, is in de zoektocht naar een nieuwe club neergestreken bij Rot-Weiss Essen. Bij de Duitse club speelt hij deze week een oefenwedstrijd.


Bron: www.VI.nl

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.