Transfer Niedzielan nog niet rond

De overgang van de Poolse spits Andrzej Niedzielan van Groclin Grodzisk naar NEC is in tegenstelling tot eerdere berichten nog niet rond. Technisch directeur Leen Looyen bevestigde inmiddels wel dat de Nijmeegse club met de speler en diens zaakwaarnemer hebben gesproken. “We hebben hem een aanbieding gedaan en nu is het wachten op zijn antwoord.”


Looyen sprak donderdag na de oefeninterland Malta – Polen (0-4) met Niedzielan over een mogelijke transfer naar NEC. De technisch directeur wil de 24-jarige aanvaller graag op korte termijn aan de selectie toevoegen. “Hij heeft nog niet getekend of toegezegd. We hebben hem een aanbieding gedaan en nu is het wachten op zijn antwoord. Dat zal de komende week waarschijnlijk volgen”, aldus Looyen tegenover Omroep Gelderland.

Niedzielan, die nog een contract tot 2006 heeft bij Groclin Grodzisk, speelde zich dit seizoen in de kijker bij diverse Europese clubs door met zijn club zowel Hertha BSC als Manchster City uit te schakelen in de UEFA Cup. Ook in de nationale ploeg deed de spits van zich spreken. Hij scoorde totnogtoe vier keer in acht interlands.


Bron: www.nieuws.nl

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.