Trainingsverslag vrijdagmiddag 3 januari

Een dag voor de ‘grote’ reis naar Turkije had Johan Neeskens voor de middag een zeer lichte training ingestudeerd, Zoals gewoonlijk werd er eerst weer een warming up(je) gedaan en wat rek strek werk om de spieren soepel te krijgen. Na de warming up werd de groep in 3 delen gesplitst en werd er een sprint partij oefening opgezet waarbij men met de bal aan de voet ongeveer zo een 40 meter naar de andere kant van het veld moest sprinten om een pionnetje heen lopen en 20 meter terug lopen en dan de bal in de voeten van de volgende speler schieten. Dat sprinten ging nog wel maar de éne na de andere bal werd bijna het andere veld opgeschoten, de vakantie had het balgevoel duidelijk geen goed gedaan.


Na drie keer het sprinten te hebben uitgevoerd werden de hesjes verdeeld en kwam er een partijspel voor de dag, Dennis Gentenaar (die er als enige keeper was) werd gebombadeerd tot aanspeelpunt omdat hij bij beide partijen hoorde. De hesjes werden willekeurig verdeeld want er was geen peil te trekken op wat Johan Neeskens als basisspelers voor de wedstrijd tegen toen nog Fenerbaçhe in gedachte had. Genieten was het toen Dejan Govedariça, Mike Zonneveld en Gorgi Hristov in de boot nam. Omdat Mike Zonneveld vanaf links Govedariça bestormde en Gorgi Hristov vanaf rechts hetzelfde probeerde, Had Govedariça een mooi trucje uitgevoerd. Hij wachte tot Mike en Gorgi er bijna waren en hakte de bal naar achteren waardoor Zonneveld en Hristov beide op de grond liggend achter bleven. De training was dus niet veel. Maar ze hadden natuurlijk de ochtend training al achter de rug en daar hadden ze het blijkbaar zeer zwaar gehad.

De afwezige waren Dennis de Nooijer (die vanaf Maandag weer met de groep mee gaat trainen), Marc Peters, Henri Timmer en Albert van der Sleen.

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.