Stadiontest: Willem II-Stadion

 


Zaterdag 29 November 2003, 19:30 uur
Willem II-NEC (0-0) 3-0 Kosten
Buscombi : 20 euro(lid SV/HKN) & 22 euro(geen lid)
 


Kaartje (6,2)
Op het kaartje stond 0 euro dus wat dat betreft was het toch wel weer een dure combi , maar ja we zullen er toch aan moeten wennen!

Toilet (7,0)
Degelijke toiletten in Tilburg en daarom ook een degelijke 7!

Programmaboekje (6,8)
Klein dun boekje maar wel gratis verder een beetje informatie over beide teams (uiteraard meer over Willem II) en niet onbelangrijk de uitleg van het scorebord.


 


Stadionspeaker & Muziek (5,8)
Als je geen Frans Bauer fan bent (zoals dit persoontje!) dan komt zo’n 3-0 nederlaag in Tilburg nog harder aan dan bij de gemiddelde NEC-supporter aangezien voor/na de wedstrijd en na elk doelpunt  een liedje van Frans Bauer gedraaid wordt…

Stadion (6,8)
Het stadion van Willem II lijkt erg veel op de stadions van NEC, FC Twente en Heerenveen en is daardoor een stadion waarvan er een dozijn in Nederland zijn maar het blijft toch wel een leuk stadion.

Uitvak (6,7)

Het uitvak in Tilburg zit weggedrukt in de hoek maar toch is het zicht goed en is het vervelende net wat er vorig seizoen nog wel hing, verwijderd!

Prijs/Kwaliteit Catering (7,0)
Naast best lekkere broodjes knakworst en broodjes ham/kaas verkopen ze de standaard candybars en een toppertje: autodrop!  En alles is ook nog redelijk betaalbaar in Tilburg!

Sfeer (3,7 & 0-0)
In de eerste helft kwam er vanuit ons vak nog wel een beetje geluid maar dat was na de 1-0 van Willem II ook snel afgelopen en daarna namen de Stilburgers het ook niet over en dus sukkelde iedereen langzamerhand in….

Veiligheid (7,0)
We arriveerden met de bussen veilig in de bussluis en mochten daarna door een veilige sluis het stadion in en na de wedstrijd moesten we een kwartiertje wachten (waarom in godsnaam?) om daarna veilig te vertrekken.Eindcijfer (6,3)


 


Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.