Stadiontest: Veronica Stadion (FC Volendam)

 


Vrijdag 19 September 2003, 20:00 uur
FC Volendam-NEC (1-2) 2-3





Kosten
Eigen vervoer: 17 EURO
Buscombi : 25 EURO (lid SV) & 27 (geen lid SV)
 
Kaartje (2,5)
Tja we moeten er ons (schijnbaar) maar bij neerleggen, uitwedstrijden worden in de toekomst onbetaalbaar voor de ‘normale’ voetbalsupporter ook Volendam-uit was weer schandalig duur!

Toilet (3,5)
Een paar veredelde Dixie toiletten zijn er in het vak te vinden maar echt schoon is het niet te noemen daarom ook een dikke onvoldoende!

Programmaboekje (7,7)
Eindelijk! Het eerste programmaboekje van het seizoen en hij werd ook nog eens gratis uitgedeeld na het fouilleren in het uitvak!

Stadionspeaker & Muziek (3,8)
Er viel maar weinig te verstaan wat de stadionspeaker uitkraamde en muziek hebben wij al helemaal niet gehoord of werd het geluid van de stadionspeaker overstemt door het gekraak van het oude stadion?

Stadion (5,3)
In Volendam lijkt de tijd wel stil te staan, het stadion is echt toe aan een flinke opknapbeurt of nog beter een nieuw stadion! Toch heeft het wel wat om weer eens in zo’n eerste divisie-stadion te staan, dan komen er ineens weer allemaal oude herinneringen in je op…. hebben wij OOIT in de eerste divisie gespeeld ?

Uitvak (4,1)
Het uitvak is er nog slechter aan toe dan de rest van het stadion, bij elk doelpunt hou je je hart vast of de tribune wel blijft staan en maar hopen dat we niet teveel “Wie niet springt is voor…” zingen.

Prijs/Kwaliteit Catering (5,3)
Of je een tafel met een pan, een paar flessen frisdrank en een paar zwartwerkers erachter een catering mag noemen zijn we nog niet over uit maar ze waren iniedergeval snel met de bediening!

Sfeer (5,1 & 0-1)
Van sfeer hebben ze in Volendam nog nooit gehoord, verdwaasde blikken naar het uitvak zodra ons vak weer tekeer gaat “Weer trekken wij ten strijde…” en het enige wat ze zelf uitkramen is een paar keer  Volendam ‘zingen’ achter elkaar, misschien tijd voor een sfeervak?

Veiligheid (5,8)
Uiteraard is het in Volendam wel veilig als uitsupporter want er is geen Volendammer die het in z’n hoofd haalt om bijvoorbeeld het uitvak te bestormen maar het uitvak staat op instorten en dat is nou wel weer erg gevaarlijk!

Bijzonderheden
DE ‘Volendam-supporter’ lijkt heel erg op DE ‘Heerenveen-supporter’ beide hebben ze geen harde kern en geen sfeer in het stadion.
Overigens kwamen wij Jantje Smit nog tegen op z’n brommertje voor het stadion, kan hij geen nieuw stadion financieren voor Volendam?

Eindcijfer (5,3)
 
 

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.