Stadiontest: Vast & Goed Stadion

 


Zaterdag 1 November 2003, 19:30 uur
RBC-NEC (0-0) 1-0 Kosten
Buscombi : 23 euro(lid SV/HKN) & 25 euro(geen lid)


Vrij vervoer: 19,50 euro
 


Kaartje (5,0)
Ik weet het? we moeten niet meer omrekenen naar guldens maar 40 gulden is toch wel extreem duur voor alleen een wedstrijdkaartje, hoezo ?eigen vervoer-ontmoedigingsbeleid?

Toilet (7,5)
Zoals in de meeste nieuwe(re) stadions zien de toiletten in Roosendaal er vrij netjes uit en al helemaal als die volgeplakt worden met stickers van onze vrienden van www.DeTrouweHonden.nl

Programmaboekje (7,0)
Erg dun boekje, twee interviews, wat sponsors, de wedstrijd en de tegenstander maar wel gratis!


 


Stadionspeaker & Muziek (7,0)
Voor de wedstrijd was er zowaar wat top40-muziek te horen maar jammergenoeg teveel Frans Bauer-muziek maar goed ieder z’n eigen smaak uiteraard!

Stadion (6,5)
Eigenlijk is het meer een stadionnetje, zo klein is het! Maar liefst zeven rijtjes met stoelen! Maar voor de rest weinig aan te merken op dit kleine, knusse stadion(netje)  

Uitvak (7,2)

Zoals ze bij Heerenveen het uitvak ?vergroot? hebben door van zitplaatsen staanplaatsen te maken zou voor RBC ook een goede oplossing zijn om wat meer supporters van de tegenpartij toe te kunnen laten want het vak is wel erg klein. Voor de rest niks aan te merken op het uitvak alleen de ?verdwijning? van de kroketten en frikandellen!

Prijs/Kwaliteit Catering (5,5)
In de auto zaten we ons al ?voor te bereiden? op de lekkere broodjes kroket en frikandel maar bij aankomst bleken die te zijn vervangen door broodjes knakworst, een forse achteruitgang voor de catering in het Vast & Goed stadion.

Sfeer (5,0 & 0-0)
Zowel vanuit het uitvak en het RBC-vak kwam weinig geluid, de sfeer was net zoals de wedstrijd: doodsaai!

Veiligheid (6,7)
De gemiddelde RBC-supporter is volgens mij absoluut niet uit op rellen en dus was het een gezellige boel in het centrum voor de wedstrijd en ook tijdens/na de wedstrijd is er niks noemenswaardig gebeurd. Overigens is de beveiling ook goed geregeld, je auto kan je achter het vak parkeren op een parkeerplaats die helemaal afgesloten wordt en waar ook de bussen van NEC staan.Eindcijfer (6,4)


 


Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.