Stadiontest: Philips Stadion (PSV)

Het stadion van PSV, het stadion van de (mogelijke) aanstaande landskampioen, daar zou je toch veel sfeer verwachten… inderdaad… dat zou je! Want niets is minder waar, als ze in Eindhoven drie keer zingen dan is dat heel veel, en we schelden ze ook altijd uit voor “Ajax-publiek” maar eigenlijk is dat zelfs te hoog gegrepen voor al die namaaksupporters daar!

Ook een groot minpunt in Eindhoven is de catering, die wordt namelijk verzorgd door het voor ons (te) bekende Mr Dug Out. Hier hoef ik dus ook niet verder over te vertellen, want dat is gewoon troep! Verder dan deze minpunten kom ik overigens ook niet want voor de rest is alles vrij goed geregeld in Eindhoven. Oke het net dat voor het uitvak hangt is irritant maar lang niet zo erg als het net wat bij bijvoorbeeld Utrecht hangt.

Voor de rest is de veiligheid in orde, de prijs van het kaartje (? 9,50) is ook vrij ‘goedkoop’ (als je dat tegenwoordig nog zo mag noemen), muziek-kwaliteit was dik in orde, en het wedstrijdboekje was zelfs gratis! Het stadion van PSV blijft ook een heel mooi stadion al vond ik het stadion mooier voor de verbouwingen maar dat is natuurlijk een persoonlijke smaak (net zoals de rest van deze tekst).


Zitcomfort

7

Veiligheid

7.8

Kwaliteit catering

4.5

Prijs catering

6

Uitvak(zicht,plaats enz)

7

Prijs kaartje

7.5

Sfeer thuispubliek

NVT

Kwaliteit muziek

9

Houding personeel

8.5

Kwaliteit wedstrijdboekje

8

Sanitaire voorzieningen

8.5

Wat vindt je van het stadion?

8.5

Eindcijfer

7.5 


 


 


 


 


 


  

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.