Stadiontest: Oosterpark (FC Groningen)

In het Oosterpark-stadion lijkt de tijd stil te hebben gestaan, het hele stadion is aan het wegrotten (overal roestplekken en rotte hekken) en de veiligheid is echt slecht geregeld. Het stadion heeft het meeste weg van oude engelse voetbalstadions omdat het de hoeken helemaal open liggen en omdat het in een volksbuurt ligt.
Laat dat laatste nou net ook gelijk het grootste veiligheidsprobleem van Groningen zijn! Er waren tegen ons zeker 200 ME’ers op de been maar die hadden de grootste moeite om er voor te zorgen dat onze vijf bussen onbeschadigd terug konden rijden naar Nijmegen.

In het stadion zelf is het ook een grote doffe ellende, stoeltjes die ze zelfs in Polen weg zouden gooien, muziek niet om aan te horen, dixies om je behoefte in te lozen en alles maar dan ook alles is verouderd en aan vervanging toe! De enige pluspunten van het Oosterpark-stadion is de catering, die is vrij goed maar weer onbetaalbaar (drie euro voor een hamburger!) en het zicht op het veld is ook vrij goed.

Ik zie het absoluut niet voor me dat FC Groningen nog twee seizoenen moet ‘overleven’ in dit stadion maar er zit niks anders op want het Euroborg stadion zal pas in 2003 ogeleverd worden als dat al gehaald gaat worden….


Zitcomfort

3.1

Veiligheid

3.8

Kwaliteit catering

7.0

Prijs catering

4.3

Uitvak(zicht,plaats enz)

6.5

Prijs kaartje

5.8

Sfeer thuispubliek

6.1

Kwaliteit muziek

4.9

Houding personeel

6.8

Kwaliteit wedstrijdboekje


Sanitaire voorzieningen

3.0

Wat vindt je van het stadion?

5.0

Eindcijfer

5.1

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.