Stadiontest: Mandemakers Stadion (RKC)

Dit stadion staat vanaf 29 Mei 2003 voor eeuwig in het geheugen gegrift bij de 1000 NEC-supporters die die dag naar Waalwijk afreisde om de mooiste dag uit de 103-jarige geschiedenis van NEC mee te maken. Alleen al daarom verdient dit stadion eigenlijk geen ‘genuil’.
Maar ja aangezien wij Nijmegenaren daar kampioen in zijn toch nog even de min en pluspunten van dit stadionnetje in Waalwijk. De veiligheid bijvoorbeeld, die is eigenlijk dramatisch maar goed dat RKC geen Den Haag is want anders kwam er geen uitsupporter levend uit Waalwijk. De catering is wel goed te noemen alleen een veel te lange wachttijd en de prijzen zijn (zoals bijna bij elke club) te hoog.
Het stadionnetje heeft veel weg van het Vast & Goed stadion van RBC en Woudestein van Excelsior, ook van die pittoreske eerste divisie-stadions in de eredivisie. De sfeer wat de RKC-supporters produceren is ook niet echt om over naar huis te schrijven maar ze zijn dan ook maar met een kleine 4000 man. Voor de rest was eigenlijk alles wel ‘dik in orde’ in Waalwijk al helemaal als je weer gaat terugdenken aan die historische hemelvaartsdag!Zitcomfort


6.3


Veiligheid


6.4


Kwaliteit catering


7.2


Prijs catering


5.5


Uitvak(zicht,plaats enz)


7.8


Prijs kaartje


7.3


Sfeer thuispubliek


5.9


Kwaliteit muziek


6.9


Houding personeel


7.1


Kwaliteit wedstrijdboekje


5.3


Sanitaire voorzieningen


7.4


Wat vindt je van het stadion?


6.8


Eindcijfer
 


6.6


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.