Stadiontest: Gelredome (Vitesse)

Zondag 20 April was het weer zover, de moeder der derby’s in het Gelredome het stadion van Vitesse (of was het nou van de Gemeente Arnhem, Provincie of toch echt NUON??). Uiteraard zal dit stadion nooit echt eerlijk beoordeeld worden omdat het het stadion van onze aartsvijand is, toch zal ik proberen zo objectief mogelijk te blijven (zover dat kan).




Over de veiligheid hoef ik het denk ik niet te hebben want dat is gewoon dik in orde, met honderden agenten, paarden, busjes en motors kan er weinig ‘geks’ gebeuren. De prijs van het wedstrijdkaartje hebben ze al op toto-niveau teruggebracht (kleine ? 8) maar de prijzen van de catering zijn daarentegen schandalig duur, bijna ? 3 voor een broodje kroket en je bent ook verplicht zo’n vieze ohra-card aan te schaffen.



De kwaliteit van de catering is overigens wel dik in orde maar wat wil je met zulke prijzen!? Daarnaast is het stadion nog steeds spuuglelijk(hoeken, beton, ijzer) en de sfeer in Arnep zal ook nooit wat worden met al dat getrommel. Toch nog een flink pluspunt want sinds het uitvak vergroot is is het zicht iniedergeval sterk verbeterd, nu kan iedereen ongestoord over het plexiglas kijken om onze goffert-helden in actie te zien, nu nog de vraag of we volgend seizoen nog naar Arnep moeten afreizen….











































Zitcomfort

7.0

Veiligheid

7.0

Kwaliteit catering

8.0

Prijs catering

3.5

Uitvak(zicht,plaats enz)

6.5

Prijs kaartje

7.0

Sfeer thuispubliek

3.4

Kwaliteit muziek

4.5

Houding personeel

5.2

Kwaliteit wedstrijdboekje

2.0

Sanitaire voorzieningen

7.0

Wat vindt je van het stadion?

2.0

Eindcijfer

5.3

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.