Rossen en Wegh moeten opzoek naar een andere werkgever

Beide spelers werden gisteren door hun club op de hoogte gebracht van het besluit dat niet geheel onverwacht kwam, maar desalniettemin pijn deed.

“Ik had me erop voorbereid om tijdens het gesprek met NEC een heleboel dingen te zeggen, maar ik kon eerlijk gezegd niet veel meer uitbrengen”, zegt Gravenaar Ivo Rossen die zelfs een moment tegen de tranen vocht.

“Natuurlijk wist ik dat de kans aanwezig was dat ik geen nieuw contract zou krijgen, maar het moment dat je het werkelijk te horen krijgt, komt toch even aan. Ik blijf vinden dat ik niet echt de kans heb gekregen om de mensen te laten zien waartoe ik in staat ben. Dat is jammer. Ik ben nu alweer zes jaar bij NEC en heb altijd in mijn leven als doel gehad: profvoetballer worden. Dat doel blijft overeind staan, NEC wil me daarbij helpen, alhoewel ik besef dat het in deze tijden niet mee zal vallen een nieuwe profclub te vinden”

Van dat besef is ook Gendtenaar Erik Wegh doordrongen. De middenvelder mag, in tegenstelling tot Rossen, wel van trainer Johan Neeskens sporadisch op speeltijd rekenen. “Ik hield rekening met dit besluit, maar toch blijft het een grote teleurstelling”, aldus Wegh die in drie seizoenen NEC tot veertien duels kwam waarvan slechts enkele als basisspeler. “Toch wil ik proberen nog een nieuwe profclub te vinden.”

Bron: De Gelderlander

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.