Reacties na NEC-Wisla Krakow

Rob Wielaert: rode kaarten zijn absurd


Aanvoerder Rob Wielaert was na de 2-1 nederlaag tegen Wisla Krakow zichtbaar aangeslagen. Hij was vooral niet te spreken over de manier waarop de Nijmegenaren zich in de slotfase lieten gaan.


 


“Die rode kaarten waren natuurlijk absurd. Dat is gewoon niet goed te praten. Wielaert doelde op de overtredingen van Ax en Zonneveld.


 


Ondanks de deceptie is Wielaert blij dat hij met N.E.C. aan de UEFA Cup heeft kunnen deelnemen. “Het was fantastisch om mee te maken, alleen is het jammer dat we niet meer hebben kunnen geven.”


 


Zonneveld scoort maar krijgt rood


Mike Zonneveld beleefde tijdens het duel met Wisla Krakow zowel een absoluut hoogtepunt als een groot dieptepunt. Hij scoorde mooi maar kreeg in de slotfase rood.


 


Het was achteraf vooral de rode kaart die was blijven hangen. “Tja, volgens mij zat alle teleurstelling en frustratie in die sliding. Ik weet het ook wel van mezelf, en dat gedrag moet er heel snel uit”, aldus Zonneveld.


 


Over zijn treffer was hij een stuk beter te spreken. “Het was een prima doelpunt. Ik kreeg de bal mee en dacht: vol gas uithalen en volgens mij kon hij er ook niet beter in.”


 


Dennis Gentenaar: gelijkmaker breekpunt


“Doodzonde”, noemde Dennis Gentenaar die 1-1. Volgens de opnieuw sterk spelende doelman van NEC was dat het breekpunt in de wedstrijd. Rob Wielaert was het daarmee eens: “Bij een counter van hen staan wij met vier man voor de bal, dan kunnen zij scoren en dan geef je ze weer vertrouwen”, aldus de aanvoerder. “Je moet je kop er gewoon bij houden”, vervolgde Gentenaar.


 


Bron: Omroep Gelderland, Voetbal.nl & NEC-Nijmegen

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.