Oud-NEC actief op SV-Zaalvoetbaltoernooi!

Op zaterdag 14 februari 2004 organiseert de activiteitencommissie van de Supportersvereniging voor de 5e keer het jaarlijkse zaalvoetbaltoernooi in de Olympic-hal te Wijchen.

Vorig jaar kwam, na een lange avond, De Beekse Goffert Brigade als winnaar uit de strijd. Dit jaar zal er naast de vele supportersteams één speciaal team deelnemen: OUD-NEC

Oud-NEC is sinds vorig seizoen actief in de zaal. Allereerst begonnen onder de naam Yakumo 5, door de fusie met Niumaga zijn ze nu Niumaga 6.

In ons eerste seizoen werd het team gelijk kampioen! Initiatiefnemers van het team zijn Anton Janssen en Henk Grim. De vaste kern van het team bestaat uit : Frank Wijnhoven (keeper), Carlos Aalbers, Anton Janssen, John Vievermans, Toon Willemse, Ron de Groot en Albert Helsper. Henk Grim komt door problemen met mijn achillespees niet vaak in actie, maar is wel leider/coach van het team. Als men eens een speler mist dan probeert men dit uiteraard aan te vullen met andere oud-NEC’ers. Zo hebben Frans Janssen, Danny Hoekman, Willem Korsten, Luuk Maas en Wilfried Brookhuis al vaak genoeg meegedaan.

Ook op 14 februari 2004 zal Oud-NEC dus met een prima selectie oud-NEC’ers komen.

Momenteel speelt het team in de 2e klasse en ook daar staan ze weer bovenaan, sterker nog tot nu toe hebben ze alles gewonnen. Promotie zou wat verder reizen betekenen, maar dat hebben ze er wel voor over.

De aftrap voor de wedstrijden zal zijn rond 18.00 uur om tegen 23.30 uur een (nieuwe) winnaar te kunnen huldigen. Het toernooi zal wederom gehouden worden in de Olympic-hal te Wijchen.


Bron: Supportersvereniging 

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.