Oproep: Actie voor FC Dordrecht – NEC

In navolging tot het nieuws dat gisteren verscheen over het bericht dat het oefenduel tussen FC Dordrecht aanstaande zaterdag voor N.E.C.-supporters alleen maar middels een verplichte buscombi bij te wonen zal zijn komt het bestuur van de Supportersvereniging met de volgende oproep:

We roepen de leden van onze vereniging op om massaal af te reizen naar Dordrecht om daar vreedzaam te protesteren tegen deze maatregel. Naast het feit dat het natuurlijk belachelijk is dat een vriendschappelijk duel alleen met een verplichte buscombi te bezoeken is, is ook het tijdstip waarop deze maatregel bekend gemaakt werd twijfelachtig te noemen.
Ook vinden we dat N.E.C. supporters die toch op deze manier de wedstrijd willen bezoeken ook de kans moeten geven om kaarten aan te schaffen. Nu kan dit alleen op werkdagen van 9.00-17.00 uur bij de receptie van het stadion. De meeste mensen moeten toch werken op deze tijden.


Ook de SOVS is inmiddels ingelicht en deelt de mening van het bestuur van de Supportersvereniging N.E.C. Volgens hen kan er ook geen reden zijn voor de autoriteiten van Dordrecht voor deze maatregel aangezien het ruim 10 jaar geleden is dat N.E.C. in Dordrecht te gast is geweest. Ook zij gaan zich inzetten tegen deze maatregel.


De directie van N.E.C. heeft ons inmiddels aangegeven ook niet blij te zijn met de situatie, maar deze niet meer terug te kunnen draaien. Vandaar onze oproep:


Wil je naar Dordrecht? Reis gewoon af op welke vervoerswijze je ook wilt, en laat op een vreedzame blijken dat je het niet eens bent met deze maatregel, en dat N.E.C.-supporters op een normale manier naar een wedstrijd kunnen afreizen om hun spelers te ondersteunen!


Bron: Supporters Vereniging

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.