Niedzielan vandaag in Nijmegen

De Poolse international Andrzej Niedzielan zal vandaag in Nijmegen arriveren. Volgens zaakwaarnemer Clomb krijgt de spits een rondleiding door Nijmegen en De Goffert.


“Niedzielan wil graag de stad Nijmegen een beetje leren kennen en NEC eens aan het werk zien. Daarom zullen we woensdag ook het duel Heerenveen- NEC bijwonen”, aldus Clomb.

De zaakwaarnemer is optimistisch over een transfer van de speler naar NEC. Clomb: “Ik denk dat Niedzielan zal besluiten een contract bij NEC te tekenen. Maar dat zal hij pas na dat duel definitief beslissen.”

Mocht Niedzielan inderdaad zijn jawoord geven aan NEC, dan krijgt hij volgend seizoen mogelijk Tininho als ploeggenoot. De Braziliaan spreekt van ‘een goede aanbieding’ die NEC hem heeft gedaan, maar kan vandaag of morgen ook nog een verbeterde aanbieding van RBC verwachten. De eerste had hij afgeslagen.

“De aanbieding van NEC is financieel beter dan die ik eerder kreeg van RBC”, aldus Tininho. “Met de leiding van RBC heb ik afgesproken dat ik een nieuwe aanbieding krijg wanneer ik wacht met tekenen bij NEC.”

Rob Meppelink, manager voetbalzaken bij RBC, bevestigt het verhaal van Tininho. “Ik ben dan ook blij dat hij vandaag (gisteren, red.) nog niet heeft getekend. Wij willen graag met hem doorgaan.”

Tininho is linkspoot en (verdedigende) middenvelder. Bij RBC heeft hij nu voor het tweede seizoen een basisplaats. Tininho zit momenteel een schorsing van vier duels uit. Na NAC-RBC vertrekt hij richting Brazilië voor de kerstvakantie. “Ik wil daarom deze week nog weten waar ik aan toe ben”, aldus Tininho.


Bron: De Gelderlander

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan