FC Utrecht
René Ponk, Jordy Zuidam, Patrick Zwaanswijk(82. Sander Calabro), Bas van den Brink, Étienne Shew A Tjon(87. Sander Keller), Stefaan Tanghe, Jean-Paul de Jong, Joost Broerse, Dave van den Bergh, Toshiya Fujita, Donny de Groot(65.Abdelhali Chaiat)

NEC
Dennis Gentenaar, Resit Schuurman, Arjan Ebbinge, Peter Wisgerhof, Jeffrey Leiwakabessy(61. Pascal Heije), Rob Wielaert, Dejan Govedarica, Mike Zonneveld, Youssouf Hersi(82. Jarda Simr), Fabian de Freitas(87. Patrick Ax), Zico Tumba

Na een spannende wedstrijd trok NEC vanmiddag aan het langste eind tegen FC Utrecht, de Nijmegenaren wonnen de wedstrijd met 0-1  door een doelpunt van Resit Schuurman op slag van rust.

De statistieken spraken voor de wedstrijd al in het voordeel van NEC (maar twee keer verloren in Utrecht sinds de terugkeer naar het hoogste niveau in 1994), en als dan ook nog eens bij de warming-up geconstateerd wordt dat Neeskens eindelijk Dennis de Nooijer gepasseerd heeft voor Zico Tumba, begint iedereen nog meer vertrouwen te krijgen in een goede afloop.
Vrije trap van Tanghe
Nadat beide ploegen elkaar het eerste kwartier een beetje hadden afgetast neemt Utrecht steeds meer initiatief maar er volgde niet meer dan wat kleine kansjes en doelpogingen uit de tweede lijn. Een kwartier voor tijd neemt NEC het initiatief steeds meer over en er volgen opeenvolgend handenvol kansen voor de Nijmegenaren.
Govedarica kopt naast, schot van De Freitas wordt gekeerd door Ponk maar op slag van rust is het wel raak door Resit Schuurman.
Daarna kreeg NEC nog een serie kansen om de voorsprong te vergroten maar dit lukte jammergenoeg niet.
Tumba moest even verzorgd worden door vd Linden
In de tweede helft dringen de domstedelingen steeds meer aan voor de gelijkmaker en Gentenaar moest af en toe vol aan de bak. Als een vrije trap van Broerse van richting veranderd kan Gentenaar er nog net een voetje tegen aanzetten en blijft zijn doel schoon. Ook de Japanner Fujita leert de keeperskwaliteiten van Gentenaar kennen als zijn schot onschadelijk wordt gemaakt door de Nijmegenaar. Vlak voor tijd begaat Wielaert een domme overtreding en mag hij z’n tweede gele kaart in ontvangst nemen en dus vertrekken. Maar FC Utrecht heeft er niks meer aan, NEC wint voor de vijfde keer in tien seizoenen in de Galgenwaard: 0-1.