Mike Zonneveld wil iets rechtzetten

NEC-er Mike Zonneveld vindt dat zijn ploeg zondag tegen NAC Breda hetzelfde moet spelen  als tegen Wisla Krakow: “Het lag zeker niet aan de instelling. We hebben keihard geknokt, dat moet tegen NAC ook.”


Het verlies tegen Wisla heeft Zonneveld al verwerkt: “Aan de ene kant was het heel mooi, maar het is gebeurd. We moeten er niet mee blijven rondlopen. Tegen NAC kunnen we iets rechtzetten.


NAC toonde eerder dit seizoen belangstelling voor Zonneveld: “Dat maakt voor mij niets uit, ik speel gewoon zoals ik dat elke wedstrijd doe. Ik weet alleen dat NEC met mij verder wil.”NEC-spits Zico Tumba is in de aanloop van de wedstrijd tegen NAC Breda nog steeds teleurgesteld over de nederlaag tegen Wisla Krakow.


“Ja, NAC is wat anders. We moeten het snel vergeten, maar ik heb er nog steeds een slecht gevoel over. Ik vind dat ik zelf meer had moeten brengen. Ik hoorde pas twee uur voor de wedstrijd dat ik zou spelen, omdat De Freitas zich ziek voelde”, zo baalt Tumba na.


De spits weet niet of hij tegen NAC weer in de basis zal beginnen: “Dat hang ook af van De Freitas. Ik merk wel dat ik wat wedstrijdritme mis, ik was conditioneel echt kapot.”


Bron: Omroep Gelderland

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.