Krikke past beleid niet aan

Gisteren ontving het bestuur van de supportersvereniging van NEC een reactie van de Arnhemse burgemeester Krikke over de kaartverkoop rondom Vitesse-NEC.

In de brief stelt burgemeester Krikke dat zij nog geen beslissing heeft genomen over het verzoek van de SOVS en de SV NEC om duidelijkheid rondom het aantal kaarten.
Ook stelt zij dat zij de wedstrijd Vitesse-NEC niet beschouwt als een ‘normale’ wedstrijd, maar als een aparte, gezien de historie en de incidenten tussen beide supportersgroepen in het verleden. Burgemeester Krikke stelt tevens dat zij het voorstel van de SOVS en SV NEC zal overwegen, maar dat zij, zoals het er nu voorstaat, geen reden ziet het huidige beleid aan te passen.

Wat betekent bovenstaande?
Kortweg komt het er op neer dat burgemeester Krikke geen reden ziet om voor NEC-supporters meer kaarten ter beschikking te stellen dan de afgelopen jaren. Het bestuur van de Supportersvereniging NEC en de SOVS zijn het hier absoluut niet mee eens, en blijven vasthouden aan het aantal van 1200 kaarten dat Vitesse volgens de KNVB-regelementen beschikbaar moet stellen aan iedere bezoekende club. Zeker gezien het feit dat er bij de laatste edities van Vitesse-NEC geen noemenswaardige incidenten hebben plaatsgevonden en dat de wedstrijd NEC-Vitesse in december 2002 zonder problemen is verlopen zien wij geen redenen om de NEC-supporters zo te benadelen.

Supportersvereniging N.E.C. en de SOVS zullen zeker weer een schriftelijke reactie sturen naar burgemeester Krikke en willen de discussie met haar openen.

Wordt ongetwijfeld vervolgd!


Bron: Supportersvereniging

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan