Kazlauskas niet naar Cambuur

Charles Kazlauskas gaat niet naar Cambuur Leeuwarden. De twintigjarige verdediger van NEC was vorige week op proef bij de Friese club. Maar de Amerikaan was niet de speler die de eerstedivisionist zocht.


NEC hoopte Kazlauskas aan Cambuur te kunnen verhuren. De verdediger komt in Nijmegen niet in aanmerking voor een plaats bij de selectie, maar heeft nog wel een contract voor twee seizoenen.

Kazlauskas speelde bij Cambuur twee keer een helft in (verloren) oefenwedstrijden tegen een Helderse selectie en Maccabi Haifa. “Tegen die amateurs speelde ik slecht, net als de rest van de ploeg”, zei Kazlauskas. “Tegen Maccabi Haifa speelde het team drie keer beter en ging het met mij ook lekker.”

Toch mocht hij niet blijven van trainer Dick de Boer. “Ik was niet de speler die ze zochten. Ze zijn op zoek naar een meer ervaren jongen, Cambuur mist een leider. In een week kun je natuurlijk nooit laten zien dat je een leider bent. De andere spelers moeten eerst aan je wennen. Hopelijk kan ik snel weer ergens op stage.”


Bron: De Gelderlander

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.