Hersi vergeet z’n rechterschoen

Met een selectie van zeventien spelers is NEC aangekomen in het Zuid-Poolse Krakau, waar de Nijmegenaren morgen tegen Wisla voor het eerst sinds twintig jaar weer een Europa-Cupwedstrijd spelen. Het geblesseerde drietal Frank Demouge, Pascal Heije en Jarda Simr is thuis achtergebleven.

Youssouf Hersi moest het begin van de eerste training op Poolse bodem aan zich voorbij laten gaan. De tengere middenvelder bleek bij aankomst in het Wisla-stadion twee linkerschoenen in zijn tas te hebben zitten. Gelukkig voor Hersi lag de vereiste rechterschoen niet thuis in Nederland, maar op zijn hotelkamer. Een van de twee politiebusjes, die de touringcar van NEC continu begeleiden, bracht de verstrooide professor even heen en weer, zodat het schoeiselprobleem snel verholpen kon worden.

De aanvallers Dennis de Nooijer en Fabian de Freitas, die afgelopen vrijdag tegen FC Volendam met respectievelijk een lichte lies- en achillespeesblessure moesten uitvallen, trainden voor het eerst weer mee en dit verliep naar tevredenheid.

Bron: De Telegraaf

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.