Hersi blijft nuchter

En weer was Youssouf Hersi vrijdagavond de gevierde man bij het NEC-publiek. Yous-souf…Her-si, zo schalde het door De Goffert. De middenvelder nam de enige treffer in het duel tegen De Graafschap voor zijn rekening. et was al weer zijn zevenden doelpunt.


Hersi blijft er nuchter onder: ”Ja het is wel lekker, kijk we hebben als ploeg gewoon heel veel zelfvertrouwen op dit moment. En met mezelf gaat het ook lekker, ik krijg heel veel vertrouwen van de trainer en ik hoor om me heen ook heel veel complimenten over mijn spel. Dat doet me heel erg goed.”


Toch moest ook Hersi erkennen dat de overwinning van NEC niet te danken was aan een goede wedstrijd van de Nijmegenaren. ”Nee, we speelden slecht, maar het is ook heel moeilijk voetballen tegen zo’n verdedigend ingestelde ploeg.”


Door de overwinning steeg NEC zelfs naar de tijdelijke vierde plaats. ”Dat is heel mooi, maar laten we nou niet weer over Europees voetbal praten, we moeten gewoon normaal blijven voetballen. We bekijken het gewoon van week tot week.”

Bron: Omroep Gelderland

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.