Graafschap-supporters ontvoeren Vitesse-mascotte

Dit onderstaande stukje kwamen wij tegen op de site Blue White Madness, van en door onze vrienden uit Doetinchem!


Vite$$e. Een woord dat menig Graafschapsupporter niet echt gemakkelijk uit zijn mond krijgt. Als een Graafschapper het woord vite$$e alleen al hoort, dan lopen er al koude rillingen over de rug heen. De haat zit zelfs zo diep dat sommige Graafschappers kotsnijgingen krijgen als ze het woord vite$$e horen.  


Mascotte. Nog zo?n woord dat bij een doorgewinterde Graafschapsupporter niet lekker uit zijn strot rolt. Helemaal omdat de bij ons allen ?zeer geliefde? Ruud Bos (voorzitter Vriendenkring) van plan is om binnenkort ook bij ons een mascotte over het veld rond te laten huppelen.  


 


Waarom nu dit verhaaltje zult u wellicht denken?


Ten eerste:Wij herinneren u aan de wedstrijd 11 mei van het afgelopen seizoen. Er staat een beladen derby op het spel, namelijk De Graafschap ? vite$$e, met als inzet: bij winst een hele grote kans op nog een jaar Holland Casino eredivisievoetbal. Beide supportersgroepen hebben al meerdere aanvaringen gehad met elkaar in de afgelopen jaren. Als hoogtepunten: van onze kant is een keer de middenstip uit hun peperdure stadion gestolen en van hun kant???..ja, van hun kant? Oh ja, het hoogtepunt van hun kant: ze hebben ons stadion voorafgaand aan de wedstrijd op 11 mei min of meer verbouwd. De netten kapot knippen, de middenstip stelen, overal graffiti spuiten, etc. Hoe triest kan je zijn? Een middenstip meenemen is leuk en ludiek (vooral als het in het Gelredome gebeurt, omdat dat een zeer moeilijke klus is), maar een stadion vernielen, daar valt toch geen eer aan te behalen? Door Graafschapsupporters werd er meteen gemeld dat er een LUDIEKE wraakactie zal komen. Wij zien er namelijk niet het nut van in om dingen te gaan slopen! Aan een bus in de fik steken of een stadion met graffiti bespuiten valt naar onze mening geen eer te behalen!


 


Ten tweede:Wij willen met zijn allen duidelijk maken aan het adres van de heer Ruud Bos dat er absoluut geen mascotte in ons pracht stadion moet komen! Zo?n achterlijk beest dat lekker voor je neus komt staan en vervolgens het gezicht belemmert, is bij ons niet gewenst! Mocht hij er toch komen dan wordt er door middel van deze LUDIEKE wraakactie duidelijk gemaakt wat er met de mascotte kan gaan gebeuren!  


 


U bent misschien nieuwsgierig geworden wat wij dan voor een wraakactie hebben gepleegd? Lang is er nagedacht over hetgeen wij wouden gaan doen. Uiteindelijk kwam een Graafschapper op het idee om Vito een avondje te kidnappen. Vito, vraagt u zich misschien af? Dat is die vervelende mascotte van vite$$e die altijd zo triest voor je neus komt staan  tijdens een voetbalwedstrijd. Vito, mascotte van vite$$e. Daar doet het pijn bij de geel-zwarte-supporters! Als een club een mascotte heeft dan is dat namelijk een trots van de club! Verder maakt het ook meteen een hoop duidelijk aan Ruud Bos en al zijn fijne vriendjes die van plan waren om een mascotte in het leven te roepen! 


 


Wij hebben besloten om Vito voor een avondje te boeken op een kinderfeestje. Dit doet Vito schijnbaar normaal niet, maar omdat ons verhaal zo goed in elkaar stak was vite$$e bereidt om Vito voor een avondje naar ons toe te sturen. Hoe wij het allemaal geflikt hebben komt nooit iemand te weten, maar het is ons gelukt! Nadat we de foto’s hebben gemaakt hebben we hem gewoon de bus uit getrapt en hem achtergelaten in Doetinchem.


 


Zie hier het resultaat van onze LUDIEKE wraakactie op onze ?vrienden? uit de hoofdstad van Gelderland.


    


P.s. ben je nou vite$$esupporter en je denkt meteen dat je weer een wraakactie op onze wraakactie moet maken, doe dan ook een keer iets ludieks! Of is dat te moeilijk voor jullie?Bron: Blue White Madness

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.