Dennis Schulp niet langer Superboer

Dennis Schulp (25) is vrij man. De aanvaller en zijn club De Graafschap zijn met onmiddellijke ingang uit elkaar. Het tot medio 2005 doorlopende contract is afgekocht.


Schulp werd onlangs voor de tweede maal dit seizoen door trainer Frans Adelaar uit de selectie verwijderd. Volgens Adelaar had Schulp een slechte invloed op de spelersgroep en zou hij niet bijdragen tot een hoger niveau op de trainingen. De ex-speler van Ajax, Willem II en NEC kreeg te horen dat hij niet meer welkom was bij de selectie. Hij mocht alleen nog meetrainen bij het tweede elftal. “Maar ik had geen zin om in het tweede bij een club als De Graafschap te voetballen”, zegt Schulp. “Ik heb toen mijn zaakwaarnemer gevraagd om een oplossing te zoeken. Die is er nu gekomen.”

Volgens Schulp heeft De Graafschap er vooral moeite mee dat hij niet verhuurd of verkocht wilde worden. In het begin van dit seizoen weigerde Schulp naar Dordrecht’90 te verkassen. Onlangs meldde zich een club in Cyprus maar ook nu legde hij het aanbod naast zich neer. “Een half jaar naar Cyprus, dat zag ik niet zitten, ook omdat ik net vader ben geworden. Bij De Graafschap waren ze er behoorlijk van overstuur. Daarom is het, denk ik, tot een definitieve breuk gekomen.”

Schulp denkt dat het moeilijk zal worden om een nieuwe club te vinden. “Door de heren van De Graafschap zijn er veel dingen geroepen die niet waar zijn. In Nederland zal het moeilijk zijn om weer aan de bak te komen. Anders ga ik gewoon werken. Ik heb vroeger gestudeerd.”


Bron: De Gelderlander

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.