Contractverlenging met stersponsor ConnecTUX

NEC heeft haar samenwerking met stersponsor ConnecTUX uitgebreid en verlengd tot augustus 2006. De partijen traden begin deze zomer met elkaar in contact. Sindsdien is het hele netwerk van NEC vernieuwd en uitgebreid.

Alex Tielbeke, algemeen directeur van NEC, is zeer tevreden over de reeds behaalde resultaten. “Dankzij een state-of-the art it infrastructuur kan NEC er als organisatie een moderne, efficiente bedrijfsvoering op na houden. Hiervoor kies je natuurlijk een partner die nachtrust in het oerwoud van IT biedt. Gelukkig is ConnecTUX dan ook een partij die direct op de stoep staat indien dat nodig is. Zo is afgelopen week nog de NEC Voetbalschool in het Multifunctioneel Sportcomplex De Eendracht aangesloten op het NEC netwerk. Bijkomend voordeel is dat ik nu via de door ConnecTUX ontwikkelde TeamLink agendadeling mijn Outlook agenda kan synchroniseren met mijn m’n palm.”

Volgens Brian Joseph, directeur van ConnecTUX, is de samenwerking belangrijk. Enerzijds streeft NEC een betrouwbare en effectieve bedrijfsvoering na. Anderzijds bloeit NEC dankzij haar interactie met supporters, sponsors en andere betrokkenen. Dat contact onderhoud je in eerste instantie door contact rondom wedstrijden. Maar ook vindt tegenwoordig veel contact plaats via e-mail en internet. Automatisering ondersteunt hierbij in feite deze communicatie en een effectievere bedrijfsvoering. Brian Joseph (links) & Alex Tielbeke (rechts)


Bron: NEC-Nijmegen

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.