Verslag: Combi-prijzen vergadering

Gistermiddag had ik een gesprek met NEC en de SV over de belachelijk hoge prijzen voor de combi naar uitwedstrijden.
NEC was met Alex Tielbeke,Marc Loosen & Amanda Hermans aanwezig en voor de SV waren er Johan Bouwman en Rob Schevers.
Hieronder een verslag van het gesprek.

Ik had bij Novio een offerte opgevraagd voor een busreis naar Rotterdam op een willekeurige Zondag van 12:00 uur(vertrek uit Nijmegen) tot 17:00 uur(vertrek uit R’dam).
Prijs ? 390 en NEC betaalde aan Novio ongeveer ? 550 voor Feyenoord-NEC.
Alex was hier zeer verbaasd over en neemt na aanleiding van deze fax contact op met Novio om opheldering te vragen, waarom NEC dan ongeveer ? 150 meer betaald, terwijl Novio zelfs sponsor van NEC is.

Ook bracht ik de ? 3 Ticketbox kosten ter sprake, Amanda vertelde dat daar weinig tot niks aan te doen is omdat de Ticketbox een machtspositie heeft.
Als een kaartje duurder dan ? 25 is komt er automatisch ? 3 bij van de Ticketbox.
NEC wil dit in de toekomst buiten de Ticketbox om te gaan doen zodat die ? 3 eraf kunnen.
Busje 1(Uli Express) en Busje 2(Gier Tours) kopen de kaarten buiten de Ticketbox om dus eigenlijk zouden die geen ? 3 moeten betalen, maar hier zou de SV nog op in gaan.

De ? 3 veiligheidskosten zijn voor de stewards en de parkeerbewakers(voor de auto’s) en daar legt NEC nog geld bij, een steward schijnt voor een uitwedstrijd een X bedrag per uur te krijgen en dus niet de ? 35 die wij doorkregen van een aantal stewards.

Op de vraag waarom andere clubs wel goedkoop combi-kaarten kunnen aanbieden gaf NEC als antwoord dat die waarschijnlijk een sponsor voor uitwedstrijden hebben.
Ook heb ik ter sprake gebracht dat we steeds zo laat aankwamen bij Feyenoord & NAC, Amanda vertelde hier al meer klachten over gehad te hebben en dat ze proberen dit te voorkomen maar het is best moeilijk om zoiets goed in te plannen.

Aan het eind van de vergadering is toegezegd door Alex en de SV, dat we elkaar allemaal op de hoogte houden en dat we met z’n allen(NEC,SV en supporters) op zoek gaan naar een sponsor voor uitwedstrijden.
Ook heb ik toegezegd dat ik met clubs als RKC,Heerenveen & PSV contact op zal nemen hoe het kan dat bij hun de combi’s wel goedkoop kunnen.
Ook heeft Alex tig keer duidelijk gemaakt dat NEC echt niks aan uitwedstrijden verdient en dat het NEC juist alleen maar geld kost.
NEC zal er ook alles aan doen om de combi-prijzen zo laag mogelijk te houden.
Wordt vervolgd……


Patrick vd Berg
 

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.