Trainingsverslag zaterdag

Zoals gebruikelijk op de dag voor de wedstrijd werd er eerst rustig begonnen met inlopen en wat pielen met de bal. Na ruim een half uur begon dan de partij. Dit keer, in tegenstelling tot gisteren, wel 11 tegen 11. Hesp deed zowaar mee met de basisploeg van morgen.

De opstelling zou er nu als volgt uitzien:Gentenaar
Wisgerhof Wielaert Hesp Zonneveld
Goverdarica
Schuurman Simr
Hersi
Demouge De Nooijer

Simr dus en geen Rijswijk. Die was zelf hoogelijk verbaasd over het meedoen van Hesp. Rene had het duidelijk niet naar zijn zin op de training, vanzelfsprekend doordat hij nu buiten het elftal lijkt te vallen.

De voortekenen voor morgen lijken niet gunstig. Het niveau van het voetbal was iets beter dan gisteren, maar ondanks de 1-0 die Demouge maakte, kon de basis die voorsprong niet vasthouden. Door gepruts achterin en slecht dekken, werd het 1-1. Neeskens gaf herhaalde malen in woord en gebaar aan niet tevreden te zijn over de uitvoering. Hersi leed enkele malen balverlies en dat kwam hem ook op een uitbrander te staan. Opvallend was verder dat er erg weinig de diepe bal werd gezocht van achteruit. Alles ging breed en vanaf het middenveld weer terug naar
achteren. De Nooijer en Demouge speelden nu meer naast elkaar, maar dat had weer tot gevolg dat er een gapend gat lag tussen de spitsen en Hersi daarachter. Kortom, de organisatie klopt (nog ?) niet.

Aan het eind van de training de welhaast traditionele vrije trappen en penalties. 3 van Zonneveld en 7 van Simr. Waarom 7 voor Simr? Omdat hij ze zo tiest nam, dat het telkens opnieuw moest. Dan de penalties. Alle basisspelers namen er 1. Het slappe schot van Wisgerhof werd gestopt, Simr (wie anders) schoot 3 meter over. De rest scoorde probleemloos.

Morgen zullen we zien waar we staan. Willen we meedoen in het eerste rijtje, dan zullen we moeten winnen. Hopelijk gebeurt dat met leuk voetbal.

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.