Trainingsverslag Vrijdag

Zoals al vaker opgemerkt, de training begint om kwart over tien, maar als je om 10 over half elf aankomt, heb je nog steeds niet veel gemist. Vandaar dat ik wat later was vanochtend.


De spelers waren zojuist klaar met hun warming up. Daarna stond afwerken op de goal op het programma. Dat vinden spelers wel leuk, dus werd er met veel enthousiasme op goal geschoten. De basis mocht op Dennis vuren, terwijl VD Sleen de ballen van de reserves moest tegenhouden.De spelers moesten zowel met rechts, als ook met links proberen te scoren. Triest genoeg bleef het bij Simr (weer hij!) en Gova alleen bij proberen. Beiden slaagden er niet 1 keer in om Gentenaar te passeren. Sterker nog, Gova wist zelfs niet 1 bal fatsoenlijk op doel te krijgen… Wielaert en Schuurman vielen positief op door hun harde strakke schoten. Zonneveld maakte de mooiste goal: keihard van 20 meter in de kruising.

Nadat de schiettent weer was opgeruimd, volgde een partijspel. Meest opvallende daarbij was, dat Hersi eigenlijk op de plek van Schuurman speelde, zij het, dat hij nog dieper moest lopen. Schuurman stond wat verder naar achter opgesteld. Simr kreeg toch weer een geel hesje en speelde dus in de basisploeg. Ax, die wel alles meedeed, was bij de reserves. Hij leek nog niet vol de duels in te (kunnen ?) gaan. Hristov sjokte onopvallend mee.

In tegenstelling tot vorige trainingen verliepen de combinaties nu wat soepeler. Toch kon de basis tegen de reserves niet veel afdwingen. Ze kwamen wel op voorsprong, maar kregen snel een treffer binnen, na alweer geknoei achterin. Dat probleem blijkt zich maar te blijven herhalen. Over het algemeen werd er goed getraind en om 11.20 uur zat het werk voor de boys er al weer op.
O ja, Looijen was er ook weer. Zou hij niets beters te doen hebben overdag?

Topdude

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.