Stadiontest: Vijverberg (De Graafschap)

Het stadion van de ‘superboeren’ ligt (wat je niet zou verwachten) in een woonwijk. Eerst rij je met de bus/auto door smalle straatjes om uiteindelijk bij het stadion te komen. Van buitenaf ziet het stadion erg nogal saai uit.




Maar van binnen ‘ademt’ de Vijverberg voetbal, je zit pal op het veld(net zoals in de meeste Engelse stadions) en het uitvak grenst direct aan de spinnenkop-tribune waar de fanatieke supporters zitten/staan. Hierdoor ontstaat meestal een ‘gezellig’ effect!



De supporters van De Graafschap zorgen meestal wel voor een leuk sfeertje en daar doen wij als NEC’ers meestal gezellig aan mij. “Wij niet springt is voor Vites” is daar een goed voorbeeld van. De catering is redelijk goed te noemen, de knakworsten smaken goed en de prijzen zijn op redelijk niveau, ook is het uitvak van de Graafschap redelijk tot goed te noemen. Je zit lekker dicht op het veld en ondanks dat heb je overzicht over het hele veld, enig minpuntje is misschien het net aan de zijkant en de bovenkant van de glazen wand waar je (misschien) tegen aan kijkt.
 










































Zitcomfort


7.2


Veiligheid


8.0


Kwaliteit catering


7.3


Prijs catering


7.0


Uitvak(zicht,plaats enz)


6.2


Prijs kaartje


4.2


Sfeer thuispubliek


7.5


Kwaliteit muziek


6.0


Houding personeel


7.2


Kwaliteit wedstrijdboekje


7.2


Sanitaire voorzieningen


6.7


Wat vindt je van het stadion?


7.7


Eindcijfer


6.8



 


 



 


 


 


 


 

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.