Stadiontest: Galgenwaard (FC Utrecht)

Het stadion van FC Utrecht wordt flink verbouwd en dat was vanmiddag ook wel te merken, rondom het stadion lagen overal bouwspullen en bouwafval. De twee tribunes op de lange zijde waren al wel af maar de tribunes achter de beide goals nog niet, daardoor moesten wij (als uitsupporters) door een parkeergarage heen voordat we het uitvak konden betreden. Een vreemde constructie maar het werkte eigenlijk erg goed!






Het zicht in het uitvak is dramatisch achteruit gegaan, sinds de incidenten na de wedstrijd tegen Legia Warschau is het uitvak voorzien van een groen net, en dat kijkt absoluut niet prettig (heel zacht uitgedrukt). De veiligheid is wel vooruitgegaan aangezien de aankomst en vertrek van de bussen allemaal erg goed geregeld was (ondanks al het bouwafval).



De kwaliteit van de muziek in De Galgenwaard is eigenlijk net zo erg als in de Arena, je wordt doodgegooid met utrechtse meezingers :(! De sfeer van het thuispubliek was vanmiddag ook niet veel soeps, uiteraard werd er wel veel getrommeld door FC Trommel maar voor de rest werd er alleen af en toe na een doelpunt wat gezongen maar absoluut niet de sfeer die wij van FC Utrecht gewend zijn…














































Zitcomfort

6.5    

Veiligheid

7.3

Kwaliteit catering

5.5

Prijs catering

4.8

Uitvak(zicht,plaats enz)

3.5

Prijs kaartje

6.8

Sfeer thuispubliek

7.0

Kwaliteit muziek

4.8

Houding personeel

8.0

Kwaliteit wedstrijdboekje


Sanitaire voorzieningen

6.5

Algehele indruk t.a.v. (houding en service) uitsupporters:

7.5

Wat vindt je van het stadion?

8.0

Eindcijfer
 

6.4

 





Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.