Sfeeractie NEC-Vitesse

Binnen de Supportersvereniging van N.E.C. is een aantal supporters al verschillende weken bezig om een sfeeractie te organiseren. Deze actie betreft een zogenaamde ?bordjesactie?. In dit statement willen wij u informeren over deze actie. De sfeeractie wordt gehouden tijdens de belangrijke thuiswedstrijd tegen Vitesse.

Hoe gaat het in zijn werk?
Op alle stoelen op de vakken L, M, N, rechterzijde van vak K en de linkerzijde van Vak O vindt u een groot vel papier. Dit vel is speciaal en zorgvuldig voor u neergelegd.
Het is de bedoeling dat iedereen op die desbetreffende vakken dat vel op gaat houden als de spelers het veld op komen.

Wanneer begint en hoe lang duurt de actie?
U houdt het vel omhoog (net boven uw ogen) als de eerste spelers het veld betreden. Het is de bedoeling dat het vel omlaag gaat als de spelers naar het publiek geklapt hebben. Daarna zullen de spelers de ballen in het publiek schieten.


Wat is het resultaat?
Het resultaat van de actie is een Gofferttribune gekleurd met de drie clubkleuren, met in de vakken K, L en M de letters N E C.


Dit resultaat moet de spelers een steuntje in de rug geven, een steuntje dat ze in die wedstrijd zeker wel nodig hebben.


Deze actie heeft een lange en goede voorbereiding gevergd. Het plan is tot in de details uitgewerkt. Omdat het voor de Supportersvereniging de eerste keer is, hebben we hulp gekregen van het Feyenoord TIFO sfeerteam. Zij hebben niet geholpen met de organisatie, maar wel het geven van nuttige en belangrijke informatie.


De Supportersvereniging hoopt op al uw medewerking. Het niet meewerken van bijvoorbeeld tien personen, kan de actie al in het water laten vallen.


Ook alle hulp is welkom. De vellen moeten natuurlijk tijdig klaarliggen. De succes van de acties van bijvoorbeeld Feyenoord is te danken aan de vele vrijwilligers. Wij hopen dat er verschillende supporters bereid zijn om ons te helpen. Zij die dat willen doen, kunnen contact opnemen met de ondergetekenden.


Wij hopen u zo goed mogelijk geïnformeerd te hebben. Ook voor vragen en onduidelijkheden kunt u bij de ondertekenden terecht.


Met vriendelijke groet,


Jeroen Rengers (jeroen@forzanec.nl)
Frans Ariaans (f.ariaans@supver-nec.nl)


Bron: Supporters Vereniging

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.