Neeskens zwijgt over elfde man

Johan Neeskens weet nog niet wie zondag in de uitwedstrijd van NEC tegen FC Utrecht Youssoef Hersi zal vervangen als aanvallende middenvelder. Hersi is geschorst door de rode kaart van vorige week tegen Ajax.

‘Ik heb vele keuzes, het is afwachten hoe bepaalde spelers het in de training oppakken vrijdag en zaterdag, ik wil nog wat dingen uitproberen’, aldus de trainer.


Neeskens heeft de keuze uit meerdere spelers. Rene van Rijswijk, Frank Demouge, Jarda Simr en Patrick Ax zouden volgens Neeskens allemaal op de positie van Hersi kunnen spelen.


Danny Hesp lijkt weer fit genoeg om zondag te spelen. ‘We moeten de training van zaterdag afwachten, maar het ziet er goed uit’, zei Neeskens vrijdag. De aanvoerder is de afgelopen week aan zijn hart onderzocht, maar er werd niets verontrustends gevonden.


Mike Zonneveld mag het zondag weer een als linkermiddenvelder proberen. Dat gaat ten koste van de positie van Patrick Ax. Jeffrey Leiwakabessy speelt daardoor als linksback.


Vermoedelijke opstelling: Gentenaar; Wisgerhof, Wielaert, Hesp, Leiwakabessy; Schuurman, Govedariça, Simr/Demouge, Zonneveld; Hristov, De Nooijer


Bron: www.OmroepGelderland.nl

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.