Drie dagen voor DE wedstrijd

Vandaag de dag na de lange saaie wedstrijd tegen Roda JC, werd er door de spelers die gister gespeeld hebben drie kwartier uitgelopen en daarna mochten zij weer gaan.
Daarvoor had Neeskens de spelers toegesproken, zo aan zijn gezicht te zien ging dat over de wedstrijd van gisteren.
Waar ze het over hadden konden de fans langs de kant dus niet horen want Neeskens had besloten een paar meter verderop te gaan staan. Na de reacties over en weer mocht de groep van gisteren wat gaan uitlopen en rekken & strekken om zo na goed 40/45 minuten weer huiswaarts te keren.


Neeskens en De Groot gingen toen nog ruim een uur door met de reservespelers en geblesseerden. Zonneveld deed wat oefeningen met Cees van de Linden en Gary Spier stond op een ander deel van het veld te oefenen met Sander van Dijk. Neeskens had wat tijdbepalende afmaakoefeningen ingestudeerd die 2 maal werden gewonnen door Youssouf Hersi. Mike Owusu was ook dicht bij de winst omdat beide precies dezelfde tijd en precies evenveel doelpunten hadden gescoord (lees 0) moesten ze penaltys nemen om de winnaar aan te wijzen. Owusu schoot de bal zo slecht in dat keeper Albert van der Sleen moest bukken om de bal op te pakken. Youssouf Hersi daarintgen schoot de bal prima langs Dennis Gentenaar in de linkerbenedenhoek.


Na de twee winstpartijen van Hersi moest hij van Cees van der Linden uit gaan lopen met Mike Zonneveld en Marc Peters (die de gehele training rondjes heeft gelopen) tot groot ongenoegen van Hersi, hij was net lekker bezig. ‘Nee joh Cees nog eventjes’, ‘Nee Yous uitlopen’, ‘echt?’, ‘ja echt’ en balend liep Hersi achter Zonneveld en Peters aan.


Rossen, Owusu en Wegh waren toen nog als enige veldspelers over zij deden nog twee maal loopoefeningen in een wedstrijdvorm die beide keren door Ivo Rossen overtuigend werden gewonnen. Opvallend was de zware training die Dennis Gentenaar, Albert van der Sleen en Henry Timmer kregen. Ruim anderhalf uur heeft Wilfried Brookhuis ze flink bezig gehouden.


Ook was opvallend dat trainer Johan Neeskens zeer vrolijk was hij liep te lachen en dollen met de spelers (dat heb ik hem nog nooit zien doen), dat hadden we na zijn zure gezicht van gister niet verwacht. Dennis de Nooijer en Dejan Govedariça waren wegens onbekende redenen niet aanwijzig bij de training. 

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.